Kokenut erikoishammasteknikko palvelee Järvenpäässä

Ota yhteyttä
Hammaskuvake

Hammaslaboratorio Salonen & Kumpulainen Oy tarjoaa monipuoliset erikoishammasteknikon palvelut Järvenpäässä. Oli kyseessä sitten hammassuoja urheiluun tai esteettinen hammaskorjaus, meiltä saat henkilökohtaista palvelua ja korkealaatuiset tuotteet.

 

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varaa aikasi erikoishammasteknikkomme konsultaatioon! Pyrimme palvelemaan jokaista asiakastamme mahdollisimman nopealla aikataululla.

Palvelumme kuluttajille

Etsitkö kokenutta tekijää uusille hammasproteeseille tai onko tarvetta proteesin korjaukseen? Käänny luottavaisin mielin puoleemme.

 

Hammaslaboratorio Salonen & Kumpulainen tarjoaa ensiluokkaisia erikoishammasteknikon palveluita Järvenpäässä. Kuluttajille tarjottaviin palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • kokoproteesit

  • pohjaukset

  • proteesien korjaukset

  • proteesien puhdistukset

  • jatkohoitoon ohjaus

  • hammassuojat.

Ota yhteyttä ja varaa aikaa konsultaatioon, niin löydämme yhdessä parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi! Meiltä saat aina osaavaa ja asiakasystävällistä palvelua. 

Yhteystietoihin

Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua

Erikoishammasteknikkomme, jotka ovat alansa kokeneita asiantuntijoita, tarjoavat luotettavaa ja yksilöllisesti räätälöityä palvelua, joka ulottuu tarkasta diagnoosista huippuluokan proteesien valmistukseen. Me ymmärrämme, kuinka tärkeää ammattitaitoinen hammashoito on sekä ulkonäön että terveyden kannalta. Tästä syystä olemme sitoutuneet tarjoamaan vain parasta mahdollista palvelua jokaiselle asiakkaallemme.

 

Kun tulet Hammaslaboratorio Salonen & Kumpulaisen asiakkaaksi, voit luottaa saavasi korkeatasoista palvelua, joka kumpuaa vuosien ammattitaidosta ja sitoutumisestamme laatuun. Hinnoittelumme on läpinäkyvää, ja annamme aina kiinteähintaisen arvion ennen työn aloittamista.

Kysy lisää

Hammaslaboratoriomme palvelee monipuolisesti

Hammaslaboratoriossamme toteutamme niin kokokeraamiset ratkaisut kuin akryylirunkoiset proteesitkin. Käytämme viimeisintä teknologiaa ja alan parhaimpia materiaaleja, jotta lopputuloksesta saadaan mitä parhain. Palvelumme on asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin keskittyvää. 

Lue lisää